Van lijm- en metselwerk tot voegwerkzaamheden

Het team van Heilig bestaat uit een vaste kern van vakbekwaam en deskundig personeel, die de gespecialiseerde bouwactiviteiten realiseert en coordineert voor bedrijven, overheden en particulieren.  Wilt u meer weten over onze werkzaamheden van Heilig? Bel  Heilig bv op 0229-279970 of stuur ons een bericht.

Uitvoer lijmwerk

Woningen

Droomt u er stiekem al jaren van om uw eigen huis te bouwen? Heilig bv helpt u bij de realisatie van vrijstaande woningen, woningcomplexen en boerderijen in heel Noord-Holland. Onze metselaars, lijmers, voegers en steigerbouwers zorgen er samen voor dat u binnenkort kunt binnenstappen in uw droomhuis met degelijke, fraaie, schone gevels. 

 

Metselwerk

Utiliteitsbouw

Voor veel bedrijven, instellingen en overheden heeft Heilig bv het metselwerk uitgevoerd. De gemetselde buitenzijde van het gebouw is beeldbepalend voor het aanzicht en uiterlijk van het gebouw en vraagt de aandacht en liefde voor het vak van onze werknemers voor het beste resultaat. Daarnaast realiseren wij ook de dragende en niet-dragende binnenwanden van uw gebouw.
 

Aannemer

Renovatie

Na een renovatie door Heilig bv voldoet uw pand weer helemaal aan de huidige normen en uw wensen. Het compleet vervangen van de gevels van uw pand of de (kop-)gevels van uw flat ligt binnen onze gelijkheden. Door het aanbrengen van nieuwe isolatie voldoet de nieuwe gevel weer aan de huidige eisen. Ook kunnen wij voor u de gevels en schoorsteen van uw woning reinigen en opnieuw voegen. Wij vinden creatieve oplossingen om met behoud van karakteristieke elementen en beestaande structuren tot een optimaal eindresultaat te komen.