Lijm-, metsel en voegwerken in Noord-Holland

Stel uw vraag

Lijm-, metsel en voegwerken in Noord-Holland

Stel uw vraag

Lijm-, metsel en voegwerken in Noord-Holland

Stel uw vraag

Het team van Heilig bv bestaat uit een vaste kern van vakbekwaam en deskundig personeel, dat de gespecialiseerde bouwactiviteiten realiseert en coördineert voor bedrijven, overheden en particulieren. Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Heilig bv? Neem contact op via 0229-279970 of stuur ons een bericht.

Heilig B.V. Metsel- Lijm- en Voegbedrijf Zwaag renovatie

Droomt u er stiekem al jaren van om uw eigen huis te bouwen? Heilig bv helpt u bij de realisatie van vrijstaande woningen, woningcomplexen en boerderijen in heel Noord-Holland. Onze metselaars, lijmers, voegers en steigerbouwers zorgen er samen voor dat u binnenkort kunt binnenstappen in uw droomhuis met degelijke, fraaie, schone gevels.  

Bekijk woningbouwprojecten
Heilig B.V. Metsel- Lijm- en Voegbedrijf Zwaag renovatie

Heilig bv heeft al voor vele bedrijven, instellingen en overheidsgebouwen het metselwerk uitgevoerd. De gemetselde buitenzijde van het gebouw is beeldbepalend voor het aanzicht en uiterlijk van het gebouw en vraagt volledige aandacht en liefde voor het vak van onze werknemers om het beste resultaat te garanderen. Daarnaast realiseren wij ook de dragende en niet dragende binnenwanden van uw gebouw.

Bekijk utiliteitsbouwprojecten
Heilig B.V. Metsel- Lijm- en Voegbedrijf Zwaag renovatie

Na een renovatie door Heilig bv voldoet uw pand weer helemaal aan de huidige normen en uw wensen. Het compleet vervangen van de gevels van uw pand of de (kop)gevels van uw flat ligt binnen onze gelijkheden. Door het aanbrengen van nieuwe isolatie voldoet de nieuwe gevel weer aan de huidige eisen. Ook kunnen wij voor u de gevels en schoorsteen van uw woning reinigen en opnieuw voegen. Wij vinden creatieve oplossingen om met behoud van karakteristieke elementen en bestaande structuren tot een optimaal eindresultaat te komen.

Bekijk renovatieprojecten

Heilig B.V. Metsel- Lijm- en Voegbedrijf
De Factorij 42 
1689 AL Zwaag

KVK 37107155

Contactgegevens

 0229-279970

 info@heiligbv.nl

Privacyverklaring

Werkgebied: Heilig BV werkt in Noord-Holland en een groot deel van Flevoland. Meer weten over hoe we u kunnen helpen? Neem contact op.

Voor lijmen, metselwerk en voegwerkzaamheden in Noord-Holland belt u de aannemers van Heilig bv